Henvis en ven som målaktieindehaver og modtag 2 flasker rødvin!

Du har nu mulighed for at sikre, at rødvinen er på plads til juleaften!

Til alle fans med en mål- eller pointaktie er der nu mulighed for at modtage to flasker rødvin, hvis man henviser en ven som målaktieindehaver.
…Og ikke nok med det, så vil alle, der tegner en mål- eller pointaktie, også modtage 2 flasker rødvin.

Ved de næste hjemmekampe hhv. den 5. december og 14. december kan du finde Aalborg Håndbolds stand i Jutlander Bank Arena, hvor du kan oprette dig som målaktieindehaver eller henvise en ven som målaktieindehaver.

Desuden får du også muligheden for at deltage i et eksklusivt arrangement med spisning efter kampen mod GOG den 2. februar 2019, hvor alle spillere fra ligaens tophold deltager.

Ved at støtte som målaktieindehaver i Aalborg Håndbold er du med til at sikre den positive vækst og stemning i klubben. Derudover går 10% af det indsamlede beløb til Aalborg Håndbold Support, så der fortsat er fremragende stemning i Jutlander Bank Arena.

Hver måned udtrækker Målaktier.dk gevinster på hhv. målaktier og pointaktier, hvor der bl.a. er billetter til en valgfri kamp i grundspillet på højkant eller VIP-billetter m.m.
Støt Aalborg Håndbold gennem Målaktier – #SammenStårViStærkest

Hvordan fungerer målaktier.dk?
Det er egentlig ganske simpelt!

Som fan kan man vælge at støtte sit yndlingshold med enten en målaktie eller en pointaktie. Du kan sågar støtte dit hold med både en mål- og en pointaktie på samme konto.

Du vælger selv det beløb, du vil støtte med. Ved Aalborg Håndbold kan du støtte fra 35 øre pr. mål og 6 kr. pr. point.

Herefter vælger du, om du vil være med i lodtrækningen om lækre præmier, som udtrækkes automatisk på dit tilmeldte betalingskort.

Har du spørgsmål vedr. oprettelse, så send endelig en mail til – support@maalaktier.dk

Din klub har brug for dig!