Kenneth Andersen
Jeg støtter Billund IF

Om Andersen:
Head of coaching FC Midtjyllands Akademi.

Jeg støtter fordi:

 • Da vi er regionens hold, vil jeg gerne støtte op om målaktier, så vi kan give noget tilbage til alle dem, der støtter os og fodbolden i vores region. Jeg vil også gerne støtte op om det, fordi vores samarbejdsklubber betyder rigtig meget for os og er en vigtig del af FCM. Sidst men ikke mindst for at støtte op omkring FCM SAMFUND, der for mig at se gør en kæmpe forskel i vores region med deres forskellige tiltag.

 • Halvdelen af min donation skal gå til Billund IF, hvor jeg har været træner og som også var min indgang i FCM.

 • Jeg har boet i regionen siden 1996 og har altid følt mig godt modtaget og hjemme her. Man mærker, at det er en region, hvor man står sammen og støtter hinanden. Derfor vil jeg gerne deltage og derfor håber jeg også, at mange andre gerne vil deltage.
Erik Sviatchenko
Jeg støtter Ringkøbing IF

Om Sviatchenko:
Spiller i FC Midtjylland.

Jeg støtter fordi:

 • Jeg vælger at støtte FCM SAMFUND, fordi jeg virkelig tror på, at vi kan gøre en forskel for folk, som har en smule. Min passion er at hjælpe folk og at se folk smile og lyse af glæde. Igennem dette initiativ kan jeg være med til at gøre en forskel og det varmer mit hjerte. Samtidigt dermed støtter vi hele regionen og det er en stor bonus for mig. Her har jeg tilbragt mere end et årti.

 • Jeg er jo ikke selv opvokset i en FCM samarbejdsklub, men det er ikke ensbetydende med, at jeg ikke ved, hvad rører sig i regionen. Jeg har således valgt at støtte Ringkøbing IF, fordi jeg oplever klubben som et godt sted at komme til for flere af vore tidligere akademispillere (Jacob "Jay" Andersen, Gloire Rutikanga, Simon Brogaard, Nicolai Damkjær, Mikkel Jakobsen), når de ikke længere er en del af FCM.

 • I det hele taget er den her region kommet til at betyde meget for mig og jeg elsker, at vi som klub formår at favne så bredt. Det er FCM ånden og det er den, der har gjort mig til en stolt ambassadør for regionen.

 

 

Kristian Bach Bak
Jeg støtter Kibæk IF

Om Bach Bak:

Assistent træner FC Midtjylland.

Jeg støtter fordi:
 • Jeg støtter op omkring målaktier pga. FCM SAMFUND, som jeg synes, er den perfekte måde at give et bidrag til noget som rigtig mange mennesker får noget ud af.

 • Jeg kommer selv fra Kibæk IF, der er én af klubberne i regionen. Jeg kender derfor følelsen af at være i en lille klub, hvor der bliver gjort et kæmpe frivilligt stykke arbejde af mange mennesker. Dette frivillige arbejde vil jeg gerne støtte op omkring og derfor skal min lokale donation også tilfalde min barndomsklub.


 • Alle klubber i regionen skal føle sig som en stor del af FCM, for det har vi brug for som klub for at skabe store oplevelser sammen. Vi som klub er intet uden vores region og med målaktier kan vi virkelig stå sammen om at lykkes med fodboldprojekter i det lokale, i regionen og ikke mindst kan vi skabe oplevelser for de børn i vores region, som har det allersværest.

 

 

 

Leon Jessen
Jeg støtter Brande IF

Om Jessen:
Tidl. spiller FC Midtjylland.

Jeg støtter fordi:

 • For mig giver det mening at støtte målaktier, fordi FCM SAMFUND yder en stor indsats for lokalområdet og giver en hjælpende hånd, hvor der er brug for det. FCM SAMFUND inspirerer til fællesskaber og det at løfte i flok.

 • Jeg er født og opvokset her i regionen, og efter et par år på farten, er jeg vendt tilbage, fordi det er her jeg føler mig hjemme. Det tiltaler mig også, at der er en pionerånd i regionen og tro på, at vi sammen kan skabe udvikling.

 • Min helt lokale støtte skal gå til min barndomsklub, Brande IF, som altid har betydet meget for mig og stadig gør det den dag i dag.