VELKOMMEN TIL FCM KLUBSAMARBEJDET & FCM SAMFUND
Det er med stor stolthed, at vi kan offentliggøre samarbejdet mellem Målaktier og FCM Klubsamarbejdet/FCM SAMFUND. Et samarbejde der bl.a. kan være med til at sikre større indtjening, nye materialer, nye oplevelser m.m. for samarbejdsklubberne i FCM Klubsamarbejdet.

Midlerne, der indsamles, er bygget op omkring de nuværende og måske kommende danske mestre FC Midtjylland, hvor det er muligt for den enkelte at donere et lille beløb, for hver gang FC Midtjylland scorer et mål eller optjener et point.
Donationerne går tilbage til den klub, den enkelte fan vælger at støtte (50 %) og til FCM Klubsamarbejdet/FCM Samfund (50%).

Alle samarbejdsklubber i FCM Klubsamarbejdet og deres medlemmer har altså mulighed for at give noget tilbage til deres egen klub, FCM Klubsamarbejdet samt FCM SAMFUND ved at tegne en målaktie.

Til efteråret åbner FCM Klubsamarbejdet og Din klub op for tilbud fra sponsorer, hvor det vil være muligt for alle målaktieindehavere at modtage gode og fordelagtige tilbud.

Se mere om FCM Klubsamarbejdet og Din klub her – https://maalaktier.dk/fcm/

PRÆMIER
Der er ikke sparet på noget ift. præmier, der kan vindes på FCM Klubsamarbejdet og Din klubs målaktieside.
Målaktieindehavere har mulighed for at vinde unikke præmier som f.eks. spisning med Superligatruppen + overvære en træning, VIP-billetter + spisning, match worn spillertrøjer fra Lasse Schöne, Rasmus Nissen og Frenkie De Jong (kommende FC Barcelona) m.m.

OM FCM KLUBSAMARBEJDET/FCM SAMFUND
FCM Klubsamarbejdet har over tyve år på bagen og er Danmarks største klubsamarbejde, som omfatter næsten 140 fodboldklubber. Formålet er bl.a. at skabe større tilskuerinteresse og opbakning til Superligaholdet FC Midtjylland, finde og udvikle talenter, uddanne trænere, give oplevelser til børn og unge via FC Midtjylland m.m.

På trods af at være en selvstændig institution har FCM SAMFUND rødder i FCM Klubsamarbejdet og er forankret i stærke værdier. FCM SAMFUND har stor indsigt i foreningslivet og forståelse for regionens samfundsmæssige udfordringer, hvorfor FCM SAMFUND er den aktør, der forsøger at samle regionen og give noget tilbage til bl.a. dem, som er dårligt stillet.