Følgende er sakset fra en Artikel fra JydskeVestekysten d. 12.09.2017 af Christian Badsgaard

Skjern Håndbold går på målaktie-børsen!

SKJERN: Målaktierne har gennem mange år været en kendt måde at skaffe penge i foreningslivet, men hvor det tidligere har været noget, hvor de frivillige har haft en stak A4-ark at skulle holde rede på, har Skjern Håndbold nu fået udviklet en nem elektronisk løsning, der udvider muligheden for at skaffe penge i klubkassen.

En kreds af venner i Skjern Håndbold bestående af Charlotte Bæk og Jan Dalum, samt de to tidligere liga-spillere, Claus Hansen og Henrik Hansen, har besluttet sig for at bruge tid på frivilligt at skabe og vedligeholde det nye målaktie-spil, så mest muligt går direkte til klubbens arbejde. Derfor er det også kun nogle IT-omkostninger og nogle få præmieomkostninger, der trækkes.  

- Vi vil gerne bringe klubbens fans tættere på klubben, og så er der også et økonomisk perspektiv i det, som vi kan kalde mange bække små, forklarer Jan Dalum om projektet.

For at gøre det attraktivt, kræver det nogle gode præmier, og her har man bevidst satset på oplevelser i klubben. Det betyder, at man blandt andet kan vinde en billet til loungen, en rundvisning, eller en middag med spillerne, plus mange andre ting, hvor man kan få et indblik ind i maskinrummet - eller som Jan Dalum formulerer det - komme ind på nogle af de steder, hvor døren ellers er låst.

Samlet set er der præmier til en værdi af over 100.000 kroner på højkant i løbet af sæsonen.  

 

Alle kan være med

Målaktie-spillet har to ben at stå på. Udover at give et beløb pr. mål, er der mulighed for at give et beløb pr. point. Cirka en gang ugentligt trækkes der lod blandt målaktierne, mens der på point-aktierne trækkes lod cirka en gang månedligt.

Den laveste takst er 35 øre, og hvis man bruger den seneste sæson som reference, bliver det til 400 kroner. Det var en meget begivenhedsrig sæson, men alt afhænger af, hvor langt ligaholdet når.

- Vi er gået efter at ramme et niveau, hvor alle kan være med, forklarer Jan Dalum.

Målaktierne har premiere i denne uge, hvor Skjern skal møde Mors-Thy.


Artiklen kan ses her
: http://www.jv.dk/tarm/Skjern-Haandbold-gaar-paa-maalaktie-boersen/artikel/2539047