Peter Conrad (tv.) fra AGF Håndbold og Patrick Jensen (th.) fra Målaktier.dk giver hånd efter underskrivelse af samarbejdsaftalen.

Peter Conrad (tv.) fra AGF Håndbold og Patrick Jensen (th.) fra Målaktier.dk giver hånd efter underskrivelse af samarbejdsaftalen.

Målaktier.dk byder velkommen til AGF Håndbold

Det er med stor glæde, at vi endelig kan offentliggøre samarbejdet med AGF Håndbold.

I folden får vi nu en klub med mange senior- og ungdomshold med rigtig god opbakning fra forældre, bedsteforældre, sponsorer osv.
 
”Vi har rigtig mange hold både på ungdoms- og seniorsiden, samt rigtig mange dygtige spillere. Af tekniske årsager er det kun muligt at oprette ét hold pr. forening. Derfor har vi valgt at tage udgangspunkt i klubbens flagskib, 1. division damer. Dette skyldes bl.a. den voksende interesse omkring holdet, og Målaktier giver en rigtig god synergieffekt mellem fans, klub og sponsorer”, udtaler Jakob Haldrup fra AGF Håndbold og fortsætter, ”men de donationer, vi modtager fra fans og sponsorer, skal gå til hele klubben, så alle hold og spillere får gavn af dette projekt. Derudover vil 10% af indtægterne ubeskåret gå til AGF Care, som giver en håndsrækning til økonomisk trængte familier, så alle får mulighed for at spille håndbold."

”Vi håber selvfølgelig, at fans, forældre og sponsorer vil bakke op om dette nye tiltag ved AGF Håndbold. Det er et spændende og innovativt tiltag. Fans kan støtte klubben og samtidig modtage tilbud fra sponsorer, plus de har mulighed for at vinde lækre præmier. Sponsorer kan støtte klubben på en ny måde og oprette unikke tilbud til de fans, der støtter os.”, uddyber formand Jakob Haldrup.

Pt. er AGF Håndbold at finde i den næstbedste række (1. div.) i kvindernes håndboldturnering og har 9 point efter 8 kampe - https://tophaandbold.dk/stillinger/1-division-damer.

AGF Håndbold går live på Målaktier.dk i starten af 2019, hvor de spiller på udebane mod Vendsyssel Håndbold den 6. januar.

Vi ser frem til at komme i gang – SUDARE PRO COMMUNI CAUSA!

Patrick Jensen
Målaktier.dk