Hvad er målaktier?
En spændende ny måde at støtte din klub på! Fans og personer i og omkring klubben kan med små donationer ved mål og point støtte klubben på en ny og sjov måde. Man kan vælge, om man vil donere 50, 75 øre eller 1kr. pr. mål eller mere, der bliver scoret i holdets kampe. Den anden mulighed er at donere 2, 5 eller 10 kr. pr. point klubben optjener. Et lille beløb fra hver fan kan blive til stor hjælp for klubben!

Målaktier i Vendsyssel Håndbold skal være med til at sikre vores position som hele landsdelens hold, samt på sigt danne grundlaget for yderligere oprustning.

Udover at støtte klubben, vil du...
1) Kunne deltage gratis i lodtrækninger om fede og unikke præmier.
2) Modtage unikke tilbud fra de sponsorer, som også støtter klubben med en sponsor-målaktie.

Præmier og udtrækninger
Hvis man støtter med et beløb pr. mål deltager man automatisk i lodtrækningen om præmierne for målaktier. Denne lodtrækning vil typisk blive udtrukket en gang cirka hver anden uge i perioder hvor der spilles kampe.
Hvis man støtter med et beløb pr. point deltager man automatisk i lodtrækningen om præmier for point-aktier. Denne lodtrækning vil typisk blive udtrukket en gang om måneden i perioder med kampe.

Præmierne vil typisk være fede oplevelser i og omkring klubben. Du kan eksempelvis vinde den trøje nye spillere præsenteres i eller lignende.

Fede tilbud fra sponsorerne 
De fans som støtter klubben med en mål og eller point -aktie, vil i platformen modtage unikke tilbud fra de sponsorer som også har en aktie.
Sponsorer og tilbud vil løbende blive tilføjet.

Er du fan?
Så skal du oprette et medlemskab ved at trykke "opret bruger". Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan sende præmier og specielle tilbud til dig. Under oprettelse skal du vælge, hvor meget du ønsker at donere pr. mål samt dine kreditkort oplysninger. Så vil du automatisk støtte klubben med små donationer afhængig af, hvordan det går i klubbens kampe. Samtidig vil du automatisk deltage i lodtrækninger og modtage tilbud. 

Er du sponsor?
Nu er det at være sponsor ikke kun branding og erhvervsklub. Sponsorer, som støtter klubben via målaktier, kan nu sende tilbud direkte til medlemmerne, der støtter klubben via en målaktie.

Ønsker du at høre mere - det er ikke så dyrt som du tror! - Så skal du blot oprette en ansøgning ved at trykke på "Opret Bruger" og vælge "Jeg ønsker at være sponsor" og udfylde formularen. Ansøgningen er IKKE bindende og der vil blive rettet henvendelse fra klubben efterfølgende. Du vil i den forbindelse modtage alt relevant information.

Sammenhold, deleøkonomi og crowfunding er grundsten i konceptet.

Målaktier - Sammen er vi stærke!